Friday, September 19, 2003

suurest rõõmust elektri taastumise üle sai magama jällegi nelja paiku (ja vastuse küsimus, kas kahel ühes toas magaval inimesel on üldse võimalik erinevatel aegadel magama minna -- see kellegagi nii koos elamine, et oma tuba ei olegi, on minu noores elus täiesti uus kogemus). hommikul kell 10 helises uksekell (kõiksugu kellad on siin korteris ikka maksimumi peale timmitud, need kaks korda kui telefon helisenud on, oleme ka pärast tükk aega käte värinat kontrollida üritanud) ja kohal oli minu enda poolt eile täpselt selleks kellaks kohale tellitud mees. võiks lausa öelda, et kursavend, kui ta sellest aastast mitte leibu õigusteaduskonna kappi poleks pannud. mehe sihtotstarve oli peegli seinale kinnitamine. kadri magab kõrvatroppidega (praegu ka kusjuures) ja ei kuulnud selle tõttu suurt midagi.


käisin raidile peale nagu uni, et on olemas siuksed plastmassist konksud, mis kolme metallist nõelaga betooni külge taotakse ja mis siis suurepäraselt peegli üleval hoidmiseks sobivad. rait kui tõeline eesti mees tahtis kõige rohkem ikkagi tüübleid seina puurida, oli selleks tarbeks isegi oma ülivõimsa drellpuuri kaasa võtnud (tegi mulle ka kiireid kubatuurivõrdlusi 'tavaliste' drellidega, tema oma oli ikka üle kahe korra võimsam), aga ma arvasin, et kaarinile võib-olla need kruvid seina sees väga ei meeldiks. peale selle polnud rait sellistest konksudest kunagi midagi kuulnud ja kuigi ta mind lahkesti ühest ehituspoest teise vedas, võis tema olekust ilmselgelt välja lugeda, et tema arvates ajab naine täiesti segast. aga, ehitus service'ist konksud siiski leidusid ja mitte väga palju hiljem sai peegel ka seina. viltu.


ülejäänud päeva ainsaks arvestatavaks saavutuseks saab pidada seda, et koondasin blogis lingitud laulude lingid ühele lehele kokku ka. sinna lehele saab paremast servast, 'muu' alamkategooriast. nüüd tahaks natuke värsket õhku ja natuke mõtelda. ma arvan, et ma jalutan mingisse päris toidupoodi. see peaks olema täitsa viisakas matk.


Ultra Bra -- 'Sinä lähdit pois"


h

No comments:

Post a Comment