Wednesday, September 3, 2003

olen sunnitud populaarsele lasteluuletusele risti vastupidist väitma -- septembrikuus pole midagi uut. täna käisin esimeses loengus. keegi baltimore'i community college'i õppejõud on fulbrightiga eestisse tulnud ja annab 'peace and conflict' nimelist ainet. kui jätta kõrvale fakt, et õppejõud on ikka ameeriklane, mis ameeriklane, siis võib sellest isegi asja saada. vähemalt teema tundub huvitav. pealegi on politoloogia osakonna loenguplaanis täpselt kaks ainet, mida ma võtta saan.


ja seltsis käisin ka eile esimest korda ja seal ka suurt midagi uut pole. ikka sõbraliku pealiskihi all pulbitsevad samad vanad ideoloogilised vastuolud. siiski, tekkinud on uus raamaturiiul. ja uus telekas. ja minul on asjale teistsugusest istekohast tulenevalt teistsugune perspektiiv (where you stand depends upon where you sit?).


ja vastleitud korterikaaslasest jäin täna hommikul mõneks ajaks ilma, põrutas teine rootsi. siiamaani on iga õhtu õhus olnud sellist pidzhaamapeo hõngu. eile oli meil kindel kavatsus mitte kell pool kaks öösel algavat vill@t vaadata, aga lõpuks vaatasime ikka. hommikuks suutsi kadri ennast veeda, et tal ei ole vaja sinna kella kümnesesse sotsioloogia loengusse minna. tema äraoleku ajaks olen endale raudsete intervallidega müstiliselt tundmatuid, aga seeeest väga osavaid mehi külla kutsunud. reedel saabuvad kaablivedajad stvst (praegu peab iga kord kui kanalit vahetada ka antenni keerama) ja järgmisel kolmapäeval elioni adsli-mehed. pärast seda on oodata minu taasinternetiseerumist.


ja nüüd, kuhu mujale, kui pange!


h

No comments:

Post a Comment