Tuesday, September 9, 2003

hääletamas käisin. südametunnistuse ja rahakoti järgi. jah, muidugi. mulle neid ümbrikke ja värke andev tädi imestas küll natuke, miks ma tahan väljaspool oma ringkonda hääletada, arvestades, et oma ringkond üsna külje all on. ei hakanu talle seletama, et seal annelinnas oldud küll ja küll ja kui just väga vaja ei ole, siis ei hakka tartu bussiliiklust kurnama. ja vabanevat kardinatagust oodates oli täitsa huvitav vaadata ristikesi tegevate inimeste jalgu. mõnel inimesel ilmselt silm ka ei pilgu,kui ta lahtiste, keskmise kõrgusega kontsadega kingade alla kriiskav-lillelised sokid paneb.


missing in action on selline asi nagu inglise filoloogia osakond. või pigem mängib ta üliõpilastega põnevat luuremängu, sest kuuldavasti asub aadressil küütri 2, aga see on tegelikult üks üllatavalt kehv vihje. nii, et kui keegi oskab direktsioone anda, oleksin ülimalt tänulik. (mitte siis selles osas, et kus on küütri tänav, vaid pigem oleks vaja muid füüsilisi tundemärke)


marksu majas käib remont ja üks remondimeestest kannab nõuka-aegset tü teklit. akadeemiliselt organiseerunud üliõpilastele esimesel hetkel natuke segadusttekitav, sest näeb välja peaaegu täpselt nagu sakala tekkel. mis ei ole ju ometigi üks remonditegemise peakate.


h

No comments:

Post a Comment