Monday, September 1, 2003

internetiga on mingi jama. ja ut.ee server tundub ka maas olema, nii et ma ei saagi tunniplaane vaadata ja ennast ainetesse registreerida ega midagi. tuline kahju. igatahes ei tea ma nüüd seetõttu homme ühtegi loengut, kuhu ma minema peaks. nii et lähen hoopis seltsi ja tutvun oma uute ametikohustustega.


käisin riigiteaduste aktusel. tuli selline vanainimese tunne. peab ikka võimalikult kiiresti selle bakalaureusevärgiga ühele poole saama, sest asi on ilmselgelt hapuks minemise äärel. riigiteadlasi oli jälle umbes mustmiljon vastu võetud, enamik nendest tütarlapsed, kes veel peale selle täpselt ühesgugsed välja nägid. ja nii noored. trivimi velliste pidas pika, igava ja patroniseeriva kõne, põhimõtteliselt vist iseendast ja oma kangelastegudest 16 aastat tagasi (väga teraselt ei jaksanud kuulata ja sellepärast ei või ka pead anda, et see niimoodi oli), drechsler pidas tunduvalt lühema ja ilmekama kõne sellest, et riigiteadused on parim, tähtsaim ja huvitavaim eriala ja tartu ülikool on parim koht selle õppimiseks. ja mingid kaks teise kursuse tshikki pidasid ka mingi kõne, aga see oli nii jube, et säästan teid detailidest. pärast trügelesime natuke labürindis ja siis suundusime kadriga koduekstrasse nõuderesti ja nagisid ostma. aga vähemalt kohtasin marja-liisat ja sain teada, et ei peagi vist helsinkisse oma hinnetele järgi sõitma, palve peale saadavad nad need mulle ise. siim, miks sa ei olnud aktusel? ja kas sul on ikka pliiatsid ja suled kõik ostetud ja õpikutel jõupaber ümber?


ja zeppelinis toimus mingi noorte orgia, seal alati tühjalt seisvas maaaluses parklas. kogu esine oli mingeid noortekampasid täis, siuksed 16-aastased, kes endale liitrisest viinapudelist sisse kallasid. ja mingi 15-aastane kutt tegi mulle silma, võimalik, et mõnitas vanainimest.


head esimest koolipäeva.


No comments:

Post a Comment