Tuesday, November 18, 2003

televisioonisituatsioon on omandamas tragikoomilisi mõõtmeid. kolm ja pool aastat tele2 klient olles sai aegajalt küll virisetud, aga nende tegevus oli stv kõrval siiski süütu lapse lalin.


kuu aega tagasi kadus nelonen, stvst öeldi, et tuleb tagasi kindlasti, nädalavahetusel. ja nii kolm nädalat järjest. siis üks esmaspäev saabusin tallinnast ja avastasin, et (voila!) nelonen tagasi. aga mtv3 kadunud. nüüd räägivad, et mtv3 tuleb nädalavahetusel tagasi. ikka ei täpsusta, millisel nädalavahetusel. observatsiooni tulemusel oleme kindlaks teinud, et eelmine nädalavahetus see ei olnud.


tänane uus keerdkäik sündmustes on see, et etv kanalilt tuleb alo tv, kus heinakuhjaseelikuga naisterahvad ja kitsaste pintsakutega ning vuntsidega mehed laulavad uinutavalt shlaagrit rukkilillest. hetk tagasi kadusid kõik muud kanalid, keset ekraani on ainult mingi venekeelne tekstiriba. sellele eelnevalt nägi asi välja nagu omaenda elu elama hakanud arvutiekraan, kus keegi mingites rippmenüüdes ringi uitas ja kursor mööda akent ringi lippas.


ahh, need võimumänud kodutehnikaga ei lõppe vist kunagi. boileri oleme nüüdseks enam-vähem oma tahtele allutanud. mõnikord siiski ei suuda teda vett küpsetama veenda.


h

No comments:

Post a Comment