Tuesday, November 25, 2003

olen tänase päeva jooksul konsumeerinud ennenägematul hulgal teed. panges jõin terve kannu honeybush strawberry creami üksi ära. ja hiljem kodus mingit kadri imetabast teesegu kaks kruusitäit. tee pakutud leevendus on siiski äärmiselt ajutine olnud. olen jäänud haigeks. aga ei lase sellel ennast murda. neljapäeva hommikuks mikkeli uurimustöö, millest on valmis üks hädine lehekülg sisukokkuvõtet (aga kogemus ütleb, et mis kinni ei jää, saab kinni löödud), laupäeval bach ja põhjala aastapäev, pühapäeval utoopia. see etendus sadamateatris siis. esmaspäeval tõrvikurongkäik. lapski näeb, et mul ei ole aega haige olla.


lugematul hulgal naisterahvaid on sapsu täis ajanud anne seksieri test selle kohta, kas neil on parajasti täiuslik aeg lapsi saada. eriti sapsu täis on naisterahvad, kellele see test on teatanud, et andku aga minna, paremat aega ei tule kunagi. see on imetabane vaatepilt, kuidas rõõmsalt testi tegevad naised tõmbavad tulemusi lugedes kulmu kortsu ja hakkavad küünilis-skeptilisi märkusi tegema: "aga kust nad võtavad?!?" kuna niimõnigi on küsimuste vastused pepleri 10 asuvasse seksieri koopiasse üles märkinud, on see muutunud nüüdseks kasutuskõlbmatuks ja rändab varsti ilmselt teenitult seksieride maale tagasi (parafraseerides vilistlane niitu).


mina rändan siit teenitult voodisse, et vajuda ilmselt täiesti teenimatusse surmaunne ja mitte lasta ennast häirida sellest, et homme hommikupoolikul leiab tartu ülikoolis aset niimõnigi loeng.


h

No comments:

Post a Comment