Sunday, November 16, 2003

tahtsin just teha kaarinile ettekande elust pärast aastapäeva, aga ta millegipärast ei võta telefoni. teen selle ettekande siis teile armsad sõbrad.


alustades tagantpoolt, hommikul jõudisn seltsi, kell pool üks (ärge tulge mulle ütlema, et see ei ole hommik). leidsin siit eest kadrimelli, kes ei olnud üldse magama läinudki (kahtlustan, et ta on mingi laksu all) ja tanel sitsu, kes istus mugavasti diivanil umbes kümne vana vilistlase vahel, kohvitass peos ja puhus lahedalt juttu. tanel, nagu ma asjast aru sain, ei olnud ka magama läinud.


öösel tekitas massiliselt kohale saabunud neis poistes suurt segadust see, et meie karismaatilised baarmänid olid sealt, pakkudes hoogsalt kahte ühe hinnaga, shampust ja piima näiteks. või ilmudes laudade juurde küsimusega "kes tellis sidrunit ja kohvi?".


aga need poisid suutsid öö keerises niimõndagi jälle ära kaotada, mis oli ka ilmselt nende noormehe, kes identifitseeris ennast külalisteraamatus kui vil! k.boss, kiire lahkumise põhjuseks. meile tekkis sellest aga kusagil poole viie ajal juurde kaks kasti täiesti tasuta shampat. ja veel rohkem poisse sealt.


jätkub pärast. arriba!


h

No comments:

Post a Comment