Wednesday, March 19, 2003

leevendamaks ähvardavat kultuurishokki ning muidugi ka ajavahest toibumiseks, käisin täna tädi anne juures. ta tegi mulle massaazhi. taustaks tulid mahedad iiripärase töötlusega instrumentaalversioonid viimase aja populaarsetest viisidest ja tädi anne rääkis pehme hüpnootilise häälega, mis möksid need on, mida ta mu keha sisse hõõrub. ja ma arvan ka, et loetud päevad enne oma 22. sünnipäeva peaks iga vähegi enesest lugupidav tütarlaps laskma oma dekolteepiirkonda trimmivat kehaemulsiooni kanda.


tahtsin juba eile ära mainida reintaagepera südantsoojendava artikli päevalehes, eilses siis. selle kohta, kuidas madala iibe küsimustes on ebaaus näidata näpuga noorte naisterahvaste peale. nagu seda res publica programmgi tegema kippuvat, seda pealegi sõnastuses "et alla 24-aastased tütarlapsed sünnitaksid rohkem". Taagepera arvab selle peale, et "Läänest vaadatuna on selline täiskasvanud naiste tütarlasteks taandamine uskumatult seksistlik, kui ei lisa täiendavat sihti 27-aastastele "poistele"."


õhtul deittisin kärdiga. paaritunnise ajavahemiku sees said kaetud vist küll valimatult kõik teemad. homme tõsisemalt sünnipäevaettevalmistuste kallale ilmselt.


h

No comments:

Post a Comment