Tuesday, November 19, 2002

täna jälle tallinnast tartusse. kui tallinnas on õues veel miski siuke, mis pretendeerib talvele (kuigi see sool, raisk, on mu uued saapad täitsa ära rikkunud), siis tartu on omandanud sellise kõige vastikuma sügise kuju. vihma tuleb lakkamatu rõvedusena taevast alla. huvitav, kuidas siin valges välja võiks näha?


järjekordne tõestus sellest, et kursa ruulib täiega. terje kutsus meid pärast koosolekut enda juurde kakaod jooma. ja peale selle saime veel igasugust head (ilmselt pressisime selle talt kuidagi välja, aga see polnud üldse raske, pigem käis niimoodi märkamatult). ja lolita filmi vaatasime, tehes sellele selliseid television without pity stiilis kommentaare. et vahepeal kirusime, et loll film ja vahepeal kirusime, et loll mees (nagu oleks ta päris). kuigi tegelikult oli täitsa intrigeeriv film ja kellelgi polnud vist suuremat tema vastu. peter sellers varastas minu jaoks siiski show.


tõotasin küll homme rootsi keelde minna, aga teeb elu omad korrektuurid ja see jääb siiski ära. lähen hoopis projektijuhtimisse ja pean selleks värske ja puhanud olema. ja üldse, shit happens.


The Righteous Brothers "Unchained Melody"


h

No comments:

Post a Comment