Monday, November 25, 2002

elina suutis minuarvates eile õhtul korralikult uudiskünnise ületada, ennast haiglasse sisse tshekkides ja, et asjale veel ekstravagantsust lisada, ka pimesoole välja opereerida lastes. nüüd istub maarjamõisas voodis ja ei saa külge keerata ega midagi. ütles, et tunneb ennast petetuna, sest on igalt poolt kuulnud, et pimesoole operatsioon on väike asi, aga temal on kole vastik olla ja palavik ja koju teda ka ei lasta. polnud muidugi maailma parimaeg selliseks trikiks (nüüd jääb ballil keerutamata ja puha), aga tegelikult ei olegi selleks vist mingit head aega. käisime tal täna kaarini ja terjega külas.


laupäeval tallinnast posti pandud soome paberid pole tänaseks siia jõudnud. kui homme ka ei jõua, tekitan paanikat. või miskit.


ja eile hommikul sai üle tüki aja jälle aliast mängida. seltsis, samal ajal kui teised kõrvaltoas innukalt laulsid. ja kuigi meie marisega jäime auväärselt teiseks, oli üsna tore. alias paljastab inimestes täiesti varjatud väärtused. olgu muidu, mis ta on, aga kingitustega oskavad liviensised küll täppi panna. meenutagem või eelmise aasta miljonit punast roosi, mis vanematel vilistlastel siiani härduspisara silmanurka toovad...


Dave Matthews Band "Crush"


h

No comments:

Post a Comment