Monday, November 4, 2002

niisiis. kogu selle meeliülendava teatrikuu vapustavaks krooniks leidiski aset festival intro. kõigi raske töö sai tasustatud parima kostüümi auhinnaga (kaunis hõbedakarva äratuskell). muuhulgas sai loomulikult autasustatud ka kõigi nende töö. kelle panus võib-olla nii suur ei olnud. kelle panus oli, võib isegi öelda, marginaalne. ise jõudsin järjekordselt veendumusele, et kuigi mulle isiklikult, määratud organisatsioonisisese peavastutajana, said osaks mitmed tunnustavad sõnad, ei sobi selline tangiroll mulle täiuslikult. samas lähen ikkagi, kasvõi omaenda vaimse tervise hinnaga, lõpuni. pealegi ei osutunud see siiski ka enesekasvatuslikult täiesti kasutuks kogemuseks. muud etteasted... üsna kõikuva tasemega. fp oma oli eelmisest aastast kõvasti kukkunud. amicadel oli täitsa hea. lembela oli positiivne üllatus. rotalia võitis, aga üsna ilmselt (ja suuresti ainult) tänu külalisesinejale põhjalast.


pärastine pidu oli ka peaaegu tasemel. kuigi umbes kell kaks tuli meeletu uni peale ja hakkas külm jne. pidasin lubadust ja valmistasin kaskpeidile maitsva singivõileiva, tänu sellele suhtus ehk veidi soodsamalt võimalusse minuga pidevalt tantsida. sits oli hirmkoleuhke oma akadeemiliste tütarde üle. enne poolt nelja sõitsin koos neti, helle, lauri ja kaskpeidiga koju. laur üritas tungivalt helle juures uut pidu püsti panna, aga helle enda näoilme ei olnud eriti veenev. see üritus jäi siis ära.


eile õhtul käisime kaariniga nimesid marmortahvlil vaatamas. kella kümnene seanss. lahkusime mõlemad segaste tunnetega. muidu oli üsna hea, aga sellise asja kohta, mille üle on nii palju kära tehtud, oleks ikkagi nagu rohkem oodanud. visuaalselt (kui geograafiline järjepidamatus välja arvata) üsna hea. sisult jäi kuidagi hüplikuks ja pinnapealseks. aga priit võigemast ja muidgi alo kõrve olid ikkagi nunnud. pärast läksime seltsi asja üle arutama ja jäime sinna poole neljani... raamatukogutoa põrand on muide pikutamiseks täitsa mugav.


kadri kirja sain ka täna, see oli kõige vingem.


The Beatles "Here, There and Everywhere"


h

No comments:

Post a Comment