Thursday, November 28, 2002

juba eileöise olemise ajal oli kurgus kuidagi imelik tunne ja tänase päeva jooksul on see aina imelikumaks läinud. ilmselt jään koledamal kombel haigeks. muidu plaanisin ikkagi õhtul korraks seal estika peol käia (ja räägitigi et oli täitsa tore olnud), aga otsustasin siiski koju jääda. käisin hoopis poes ja ostsin küüslauku ja ladusin seda peenestatult leiva peale ja sõin ära. ja siis polnud muidugi mingit oma toast välja minekut ja ilmselt isegi homme, pärast kahte regulaarset ja tõenäoliselt ka ühte lisahambapesu lahkub rahvas in corpore peatus pärast minu sisenemist trügides ja liigapaljukesi korraga ukseava sihtotstarbeliselt kasutada üritades bussist.


elu üllatas täna sellega, et leidsin oma pangakontolt ootamatult 15000 krooni. natuke aega mõtlesin selle üle, siis sain aru, et eesti riigil on selle minu soome saatmisega ikka tõsi taga. üritasin siis seda raha ruttu jooksevkontolt ära kanda, sest kuna sotsabi olen sellel poolaastal, hoolimata nii ootuspärasest õigusest kui õiguspärasest ootusest, saanud null krooni, siis ei suuda ma ühtegi sajast kroonist suuremat rahasummat ilma silmanurka kerkiva pisarata ja sügelevate näppudeta vaadata. kohene põgenemine ebaõnnestus, sest päevalimiidiks osutus 10000. nii et ikkagi pidin sellise raske pangakaardiga toidupoodi minema. esimesel võimalusel tuleb endale siiski nordeasse konto teha.


homne (ehk siis kogu selle nädala) koolijõudmine oleneb sellest, kas ma saan hommikul suud, nina ja/või silmi lahti. aga proovima peab. ja pühapäeval on rongkäik (tõrvikud ja laulud ja värvilised mütsid) ja sinna jõudmiseks teen kasvõi nemecekki.


St Germain "Soul Salsa Soul"


h

No comments:

Post a Comment