Monday, April 19, 2004

teisel katsel sai käkk eeldatavasti osakonda edastatud. piinlik on küll natuke, ise juba täiskasvanud inimene ja... aga noh, nüüd võtame paar päeva tshillimiseks, pakime lahti asjad, mis nädalate kaupa kilekottides on vedelenud, sest mul oli liiga kiire iseenda ees süü tundmisega, vaatame ära kõik need seriaalid, mis häbivärselt arvutit ummistavad, saame kokku mõnede inimestega, keda ammu näinud pole, homme lähme kontserdile. ja siis neljapäeval põrutame jällegi raamatukokku.


mõningased tähelepanekud lisaksin siia veel. esiteks, on kinnitust saanud fakt, et inimestele meeldib kui teistel inimestel halvasti läheb ja neil väga raske on. eelmisel nädalal, samal ajal kui mina rahvusraamatukogu kivist müüride vahel (ilma aknata ja kivipõrandaga...) aega veetsin, paisusid vahepeal häbiväärselt kukkuma hakanud lugejanumbrid jällegi tasemele, kus nad jaanuarist saati ei olnud olnud.


ja praegu vaatan siin, et minu teise ilma läinud kollane kauss on reinkarneerunud "that 70s show" võtteplatsil, kelso ajab sealt seest endale hommikukrõbinaid sisse.


h

No comments:

Post a Comment