Wednesday, May 14, 2003

young eun lahkub lõpikult riigist mõne tunni pärast. koju jõuab alles juulis, sest hetkel ootab ees euroopa tuur. aga eile õhtul võtsime sellel puhul võimaluse purjutada. yound eun võttis võimalust eriti tõsiselt. lõppkokkuvõttes rääkisime kõik ära (normaalne, onju?). selgus veelkord, et aasia inimesed on ikkagi lahedad (kuigi ise nad arvavad, et aasia inimestega ei ole cool sõber olla).


tuba ei viitsi enam elementaarsemaski korras hoida, sest kohe on nagunii minek. peaasi, et voodi vaba oleks ja rada ukse juurde. tegemist pole siiski sellise tühjade pudelite-mustade nõude-tolmurullide segadusega. pigem on probleem selles, et rõivaesemed ja paberist asjad kipuvad jääma sinna, kuhu nad kukuvad.


ja eile päeval tegime triinuga "tunne oma kodulinna vol.1" ekskursiooni, otsides taga kasutatud raamatute poode. pärast pooleteisetunnist otsimist suutsime lõpuks ühe tuvastada, aga see läks viis minutit pärast meie sisseastumist kinni, nii et saime mõlemad riiulist ühe raamatu haarata. sama eksursiooni käigus leidsime siiski lademetes hiina, tai, malaisia jne restorane, pärsia ja türgi vaibapoode, itaalia toitude poe. ühest väikesest plaadipoest sain endale häbitult odava chet bakeri plaadi. mingisse koomuskipoodi astumise ka sisse, aga see oli seest nagu minu tuba kuubis, kusagil nurgas istus ajakirjade otsas väike patsiga mees ja luges (you guessed it!) koomuskit. meie sisse astudes küsis varmalt, kas ta saab meid aidata. kahjuks ei oleks selles olukorras suurt midagi aidanud. ja triin vedas mind sisse ka ühte uffi poodi, mis osutus iga nahk- ja teksavestifänni paradiisiks. ka kirjude kitlite austajad oleksid endale sealt ilmselt sobiva leidnud.


nii, saabus järsk pakkumine naaberkorteris ungari suppi süüa...


h

No comments:

Post a Comment