Sunday, May 25, 2003

siinkohal paneb ameti maha teie sõbralik põhja-haaga korrespondent. tegemist ei ole siiski viimasel ajal eestikeelsel blogimaastikul levinud lõpliku pillide kotti panekuga. kõigi eelduste kohaselt peaksid reportaazhid jätkuma uue hoo ja jõuga soome lahe lõunakaldalt. homme lihtsalt lõppeb minu välislähetus.


istusime täna triinuga metsas kivi otsas ja sõime kanakoibasid ja mõtlesime, et elu heidab inimesi ikka kummalistesse kohtadesse kanakoibasid sööma. kaks tublit ja eesrindlikku tartu ülikooli tudengit keset haaga metsi. aga ilm oli igatahes superilus ja igasugused metsaloomad ja -linnud kakerdasid ümberringi.


aga põhimõtteliselt on ju olnud tore ja kõik on läinud hoopis teistmoodi kui oleks tahtnud, et läheb. mis on ju ka iseenesest tore, sest elu näitab, et alati on olemas mingi muu tee. igasuguseid inimesi on kohatud ja igasugu asju on tehtud. ja kassanäe, ise olen jälle muutunud (millal see peadpööritav protsess küll lõppeb? või vähemalt aeglustub?). kõige rohkem jään taga nutma oma superülikiiret tasuta internetiühendust. sest see on see, mis minust siia permanentselt maha jääb. kõik muu on ju ka lahkuv.


aga deit on juba kokku lepitud. järgmiste lihavõtete ajal tshehhis. hea keskne koht igalt poolt tulla. paveli mingis suvilaonnis. lihavõtted selles mõttes ka sobiv aeg tshehhi minna, et seal saab sel ajal jämeda ridvaga peksa.


Lisa Ekdahl -- "When Did You Leave Heaven?"


h

No comments:

Post a Comment