Saturday, April 26, 2003

lars tuli enne pidu meie juurest läbi, et me saaksime nicolas' kingituse sisse midagi kirjutada (siniste kaantega joonistusblokk akateemisest). mina olin siis dushi all. välja tulles avastasin ukse juurest meesterahva kingad. meesterahvast ennast ei olnud kusagil. tüüp oli lihtsalt sokkis välja jalutanud (muidu äärmiselt soliidne oma roosa triiksärgi ja lillelise lipsuga). eelmine kord unustas ta oma võtme koju ja ma panin selle külge kollase kõriseva vile. kõrin on üsna tüütu ja ma olin kindel, et ta eemaldab selle sealt esimesel võimalusel. aga ta ütles, et see on asjale kasuks tulnud. nüüd kuuleb ta alati, kas tal on võti püksitaskus.


pidu ise oli natuke nostalgiline, aga üldiselt tavaline. viimast korda püstitati vesipiibu agregaat ja kuulati nicolas' 'belle and sebastiani' minidiski jne. mirjam (hun) ja g leidsid teineteist ja olid selle tagajärjel natuke kleepekad, mis oli natuke mitte nii tore. pavel läheb homme hommikul üksi lapimaale, tüdruk läks portugali tagasi. üldse käituvad kõik paveliga väga hellalt. üritasime larsiga tõlkida saksa keelt luke'i king size jägermeisteri pudeli pealt ja selle tagajärjel rääkisime veel mõnda aega eriti tõsiste nägudega eriti algelist saksa keelt. jõudsime ka veendumusele, et kui sündmus oleks aset leidnud selles linnas, oleks kennedy ennast ilmselt hamburgeriks kuulutanud. doro sai igatahes südamest naerda.


aga üldiselt hakkab see segasumma suvila siin natuke väsitama. ja masendav on ka kui inimesed ükshaaval üsna lõplikult su elust välja tilkuma hakkavad (signe läheb järgmisel reedel jne.). tuleks juba midagi uut ja paremat. tuleks üldse midagi uut ja paremat.


h

No comments:

Post a Comment