Wednesday, April 9, 2003

samas, kui sul tegelikel praktilistel põhjustel on vaja leida kohvikut, kus mõnusasti kakaod juua, siis kaovad kõik sobivad variandid maamunalt (vt kusagil varem samasugust avastust pangaautomaatide kohta). kurjad loengujumalad võtsid tänase jälle ära jätta ja nii me siis marja-liisaga üritasimegi ennast selle puhul lohutada. tegime tervele stockile ringi peale ja sõitsime ka selle kuuendale korrusele. lõpuks maandusime kluuvi robert's coffees.


kell kuus kohtusin inimestega raudteejaama juures ("where the guys with the balls are... you know, four guys with four balls...") ja läksime mingisse väiksesse hiina kohta sööma. shin ae tegi välja, oma elusalt tagasi jõudmise puhul. koju jõudes suutsime kõik ainult nukralt ägiseda ja young eun rääkis midagi vajadusest kummivärvliga pükste järele. suutsime siiski natuke aega vastu pidada ka mirjami korterikaaslase antonia sünnipäeval, aga seda ainult poollamasklevas asendis.


ja see rahvusvaheline raamatute bartersüsteem (jällegi olen sellest kusagil varem rääkinud, seoses dave eggersi 'heartbreaking work of staggering genius' raamatuga) on mulle sügavalt sümpaatne. loen praegu raamatut nimega 'the nanny diaries', mille shin ae sai madridis kellegi ameeriklase käest. ameeriklased ongi need, kes seda süsteemi peamiselt üleval hoiavad, sest neil on kombeks väga kaua mööda euroopat konnata ja siis ei ole ju mõtet tervet sopakate raamatukogu kaasas tassida.


h

No comments:

Post a Comment