Sunday, April 6, 2003

olukord jälle rahulik. tagastasin diivanipadja pavelile (kaks päeva ei saanud nad kolmekesi, pavel, nicolas ja g, koos diivanil istuda) ja klara sai oma madratsi ka tagasi. kahetsusväärsel kombel ei saanud ma seda otseselt tema käest, vaid mirjamilt. ja klara oli täna vist natuke kurjaks saanud, et seda tema käest küsitud ei oldud. igatahes, on ju ometi veel teisi võimalusi...


kõigile, kes võib-olla muretsesid, serena on ikka täitsa alles ja oma koha peal. seal kalju sees. et veel edsist muret leevendada -- jah, vähemalt pooled supelsakstest on ikka endiselt venelased, märkimisväärne osa nendest jaotunud paarikestesse kuldkettidega jõleroppkarvased vanamehed-valgete bikiinidega tütarlapsed. nii, et sellega on kõik korras. kui kedagi minu isiklik saatus huvitab, siis tänan küsimast, mingist torust välja sööstes lõin valusasti pea vastu seina ära. muidu kõik bueno.


ja ikka kuulan seda riho sibula ja bigbandi plaati ja naeratan kohtlaselt ühistranspordis. või pigem on see mingi naeratusega äravahetamiseni sarnane mõnugrimass. igatahes ei saa siia päeva lugu ikka panna, sest kogu package deal on suurepärane.


h

No comments:

Post a Comment