Thursday, April 3, 2003

lõppkokkuvõttes üldsegi mitte kõige mõttetum päev. üür sai makstud. ja loengus sai käidud. kui ilm on inimlik, siis ei ole sealt üürimaksmise kohast üldsegi mingi eriline vaev kooli jalutada. läheb üks 10-15 mintsa. täna läksin heaga metroo peale ja sõitsin kaks peatust. osad minu nimele välja laenutatud raamatud sain tagasi viidud. raamatukogus sain ka financial timesile jaole. värsked lehed seisavad aknalaual pakis ja inimesed võivad neid sealt võtta.


pärast sain triinuga kokku, istusime siin ja seal. kõige lõpuks jõime teed ja kakaod ja kohvi sellises suures klaasist paviljonis ('kappeli') keset kahe esplanadi vahelist pargiriba. vaatega lõunasadamale. trammid kolistasid mööda ja päike läks looja jne. niimoodi võiks peaaegu üle saada sellest, et korralik 5 sentimeetrine lumekiht uuesti maha tuli. kui ei peaks pärast jälle õue minema.


koju jõudes sai ära vaadatud 'my big fat greek wedding' nimeline film, mis oli nunnu. ja 'black hawk down' teine pool, mis ei olnud üldsegi mitte nunnu. ma tean, et siim juba rääkis sellest oma blogis (ei viitsi seda kohta otsima hakata praegu, et siinkohal linkida), aga tegelikult ka oleks ju võinud arvata, et ameeriklased oma demokraatia eksportimise retoorikas millestki sellisest ennast natukenegi kõigutada lasevad. vähe sellest, et neil ei teki küsimust, kas neil on moraalne õigus sellist asja teha (see teema on igavesti vaieldav, eksole), aga siinkohal peaks kerkima ka küsimus, kas seda on üldse võimalik teha.


ja kõige muu taustaks ja vahele sai päris mitu korda algusest lõpuni kuulatud parimat eesti plaati, mida vähemalt mina siiamaani kuulnud olen. estonian dream big bandi esimene plaat, kus solitsiks riho sibul. inspireeris mind igasugusteks asjadeks.


h

No comments:

Post a Comment