Wednesday, January 1, 2003

uus aasta blablabla. täitsa rahulikult tuli. olime kaarinikal (mina siiani, kaarin ka, juba mingi päev otsa, ilmselt varsti plahvatab. kodutu olemise rõõmud, peab sõltuma teiste inimeste heast tahtest. ja seda, teadagi, ei ole kunagi liiga palju...). sööki oli meeletutes kogustes, aga sellega on ka nagu temaga on. et kõik olemasolev läheb tihtipeale asja ette. isegi kui inimesed on juba mingi nädal aega ohjeldamatult söönud. jooki oli ka parajates kogustes. siiani on kapi peal üks shampa ja vana tallinna kooreliks. viina kahjuks ei ole, nagu kaarin kurvastusega avastas. ("kompressiks").


öösel käisime vanemuise kohviku ees pauku vaatamas. noored inimesed on ikka soodad. mingi kümneminutilise ajaperioodi vältel tundub kõigi ainus eesmärk olevat iseendale pomm alla panna. palju ei puudu, et nad neid rakette lihtsalt käest ei lase. keegi, vist terje, tahtis kõige rohkem raekoja platsi minna. mul ei ole selle tartu raekoja platsiga küll kogemusi (üldse esimest korda elus aastavahetusel tartus, kaks aastat tagasi olin mingi 7 kilomeetrit sellest), aga kunagi nooruses olen paar korda, puhtjuhuslikult, tallinna omal viibinud. ja see oli kirjeldamatult "õudne ja okserohke reis" (tsiteerides paari aasta tagust lugejakirja ekspressis).


pärast tulime tagasi ja mängisime improvisatsioonilist aliast, ainult avatud ringis ja ilma sõnadeta. nii juhtuski, et tükk aega oli raudne laks, et seletatav sõna on "oksehüpe". lõpuks ilmnes, et see on hoopis "krooksumine". ja siis läksid kõik ära, aga osad ikka ei läinud ja nii juhtuski, et magama sai umbes kell kuus. ja uuesti silmad lahti kell pool kolm. nii ta on läinud...


david: "happy noo yearrrr"


Marilyn Monroe "I Wanna Be Loved by You" (kuigi kiusatus on hoopis hakatagi willandgreissi tsitaate panema)


h

No comments:

Post a Comment