Wednesday, October 9, 2002

sain täna lõpuks ometi selle lepingu sõlmitud. tundub väga niimoodi, et jaanuaris lähebki soome-minekuks. vestlus riinkikkasega läks ka täiesti tsiviliseeritud võtmes, ilmselt oli tal täna vahelduseks hea tuju. andis mulle lõpuks isegi ilusa tibukollase teesärgi. selja peale on kirjutatud, et 'erasmus' ja 'euroopasse õppima'. tunniplaani saatsin ka soome ära, endal süda tilkus verd. nii palju häid aineid jäi täitsa võtmata.


liisuga sain ka täna kokku. olime juba mõnda aega üritanud seda ettevõtmist orkestreerida, aga ebaõnnestunult. tänane oli järjekordne plusspunkt spontaansuse kapsaaeda. olin just ujumast tulnud ja veel riietusruumis, kui ta helistas. käisime panges. kolm tundi. nüüd olen jälle asjadega kursis. aga ikkagi natuke raske on haarata, et ta saabki jaanurais lapse. nagu selgus on minu klassi tabanud väikestviisi beebibuum. indrek sai augustis isaks (poja nimi pidavat olema lars indrek, indrek sellepärast, et värske isa jõudis järeldusele, et poeg on sama lahe mees kui ta ise). ja jon saab ka varsti...


peale kõige muu tuli täna ilmselt maha ka esimene lumi. kuigi süda tilgub verd, kui seda asja seal lumeks nimetan. terve päeva on olnud lihtsalt uskumatult rõve ilm ja seda märga möga on kõikidest rõivapragudest sisse sadanud. ehk sulab hommikuks ära ja kõik on hästi nagu enne.


The Beatles "Fool On a Hill"


h

No comments:

Post a Comment