Monday, October 18, 2004

tulenevalt sündmustest, mis laupäeva õhtul lahti rulluma hakkasid (põhjustajaks üks äärmiselt solvunud käärikune telefonikõne), käisime täna anonüümses tartus asuvas ministeeriumis. et anda kursavend Juhataja KT-le üle isiklik kutse kolmapäevasele Üritusele.


(Lgpeetud Juhataja KT, meil on au kutsuda Teid seltskondlikule koosviibimisele, kuhu Te olete väga oodatud.

Riietus: soliidne.

Tuju: hea


Peo- ja pulmastuudio


R.S.V.P)


anonüümses tartus asuvas ministeeriumis tegi väga palju inimesi tööd. see oli lausa aukartust tekitav. kaarin näitas üles salaagendile au tegevat osavust ja valetas mitmetel valvelauatädidel suud ja silmad täis. allkorrusel tunnistas küll, et meil pole Juhataja KT juures aega kinni pandud, aga ta ootab meid (mida teatud kõvera nurga alt võiks isegi tõeseks pidada). olles keerulise treppidelabürindi kiuste jõudnud neljandale korrusele, teatas ta sealsele sekretärile, et meil on küll Juhataja KT-ga kokku lepitud. veel õrnalt kääriku järelmõjude all kannatav Juhataja KT rääkis pärast, et kui sekretär meie saabumisest teatas, jõudis ta juba hirmuga mõelda, et on mingi olulise kohtumise ära unustanud.


aga üldiselt oli vahva. kursavend Juhataja KT leidis oma kiires graafikus isegi augu ja tuli meiega rõdule vihma kätte lausa suitsu tegema (jätame siinkohal märkimata, et me ei suitseta) ja puhus törtsu juttu. tahaksin mõelda, et tõime mõned helged hetked riigiametniku halli päeva. majast väljudes mõtlesime, et peaksimegi hakkama oma töölkäivaid kursakaaslasi rõõmustama neid tööpostil külastades. kaitseministeerium, põllumajandusministeerium, rahandusministeerium...


kaarin says:

no kui ta peale sellist isiklikku kutset ei tule, siis mina teda küll järgmine kord ei kutsu

kaarin says:

me põhimõtteliselt riskisime oma eluga

kaarin says:

hea oli, et nende turvamehed lõunapausil olid

kaarin says:

muidu oleks see võinud meile ikka väga kurvalt lõppeda


h

No comments:

Post a Comment