Tuesday, May 18, 2004

nii. millest peaks rääkima? ilmselt niimõnestki. aga millest peaks alustama? võib-olla brad pittist. või pigem siiski hektorist. olime 'trooja' ajal kinos sellised, kellele mina ise oleks lõuksi andnud. aga tulenevalt praegusest meelelaadist oli kogu selle värgi tõsiseltvõtmisega raskusi. lahingustseenid olid siiski head.


või peaks rääkima sellest, et avastasin oma köidetud bakalaureusetööst tühja lehekülje number 16. paber tühi, aga leheküljenumber ilusti all. sümboolne, kas pole? las kasutavad märkmete tegemiseks.


või peaks hoopis rääkima sellest, kuidas filosoofia osakond mulle head ja halba politseinikku tegid. osakonna sekretär tegi pikka ja piinavat isikuvastast sõimu. siis helistas õppejõule, kes oli maailma kõige toredam inimene. eksam ilmselt järgmisel reedel.


hoolimata hommikul tabanud bakalaureusepohmakast ja järgmisel nädalal aset leidvast kolmest eksamist tunnen praegu siiski imelist kergust -- tundub, et ma lõpetangi ülikooli. wtf? tahaks kohe... kedagi suudelda. any takers?


h

No comments:

Post a Comment