Saturday, December 28, 2002

olen maal vanaema juures. arvutile on just tehtud kõvasti profülaktilist ja muud remonti ja nüüd kasutan adsli võimalusi ja blogin üle tüki aja. kõrval mängib tv1000... üldse, nagu üks tüüp siin just väitis, internet ruulib.


vahepeal on juhtunud niipalju, niipalju. esimesel jõulupühal tartusse, kus mind julmalt kohe pakkimistöid lõpetama kupatati ja toast viidi pool mööblit ka juba ära. nii et istuda polnud ka kuhugile. ja öeldi siis, et poole tunni pärast ollakse tagasi, nii et mökutada ka enam ei saanud. siis meeletu perekondlik jämm (loomulikult pärast mitut perekondlikku söömaaega, kus kõrvalosas esinesid ka näiteks neli erinevat sülti ja kolm erinevat pasteeti) -- isa süntesaatoril, taavi kitarril, mina jõudumööda plokkflöödil (olen ikka veel mõneti roostes), sandra ja vallo erinevatel isetehtud kõristitel, ema ja ülle ja vanaema tantsutüdrukutena. asi taandus lõpuks tavalisele minu ja isa bossanovatamisele ja üksteisele heade asjade meelde tuletamisele (isa hakkas vahepeal juba otsi kokku tõmbama ja viis sündi ära, aga siis sattus see kitarr talle kuidagi pihku ja jätkasime veel natuke aega). ja siis toimus veel erinevat sorti ajuväänamine kella kaheni öösel (ühendage omavahel filmide ja suhete kaudu gerard departieu ja liza minelli).


tallinnas autot tühjendades jäigi selgusetuks, kuidas kõik see kraami sinna mahtus. kotid-kastid katsid kogu söögitoa põranda. ja samas oli autos ka terve pere, pluss vanaema. imetabane. samas põrkusin ka probleemiga, mida kunagi käsitles tütarlasteansambel spice girls -- kahest sai üks. kahe korteri asjade ühte ära mahutamine ei ole naljaasi mitte. õnneks lahkun kümne päeva pärast riigist ja ei pea selle kõigega võitlema.


Frank Sinatra "Brazil"


h

No comments:

Post a Comment