Thursday, December 12, 2002

eh. möödund nädala aktsioon seoses silmaringi laiendamisega, mis puutub asjadesse, mis teised inimesed daily internetti üles riputavad, on toonud esile teatava läbipõimituse vastavates ringkondades. et siis natuke hakkab selguma, kes need inimesed on, kes siin aegajalt seda lugemas käivad. ja kust nad tulevad. nii on siin käinud nii fallenboy kui Freezing_point.


igatahes, see selleks. eile hommikul tegin rootsi keele arvestust. endalegi üllatuseks sain läbi. rootsi keele õpetaja tõestas oma olemust veelkord sellega, et lasigi meil ühe kolmandikuna arvestusest kirjutada peast kahe jõululaulu ja napoli viisikese "santa lucia" sõnad. oli küll öelnud, et selline asi toimuma saab, aga keegi ei uskunud teda. ja täna hommikul, kui pooled inimesed seda laulude osa arvestusest uuesti tegid, avaldas arvamust, et ühel viisakal inimesel ei sobi ennast rootsi piirilgi näidata, kui ta luciasongeni sõnu peast ei tea. näitavat üles ülimat lugupidamatust rootslaste vastu. kadri, mis jonas sellest arvab?


siis passisin tund aega lossis, kuni kell kukkus kümme, käisin piltniku juures ja tuvastasin soome konsulaadi asukoha. oleksingi juba peaaegu elamisloa taotluse sisse antud saanud, aga soome riigi rahalised nõudmised tabasid mind liiga suure ootamatusena. üritan homme uuesti, pärast perekondlikku rahasüsti.


siis avastasin linna parima hängamiskoha. magnetravi kabinet gildi tänaval, kesklinna polikliinikus. vähe sellest, et saab keset kiiret tööpäeva lihtsalt viisteist minutit pikutada. sealne tädi on kõige funkym 80ndate stiilis beib, metsiku meigiga ja südamlik sädistis. juba ootan homset, et saaks sinna tagasi minna.


ja kasutades ära juhust, et mul olid uued ilusad passipildid kotis, tegin ka endale lutsu raamatukogus plastikkaardi ja võtsin sealt paar sopakat, mis aitaksid aega viita, kui ma homseks projektijuhtimise eksamiks õppima pean.


mehed on ikka rõdul, ootavad mind seal koju tulles iga päev.


Dave Matthews Band "Crash into Me"


h

No comments:

Post a Comment