Sunday, June 1, 2003

teist päeva tartus. varsti saavad ilmselt otsa asjad, mida teha. aga hetkel pole veel hullu.


käisime kaariniga eile tallinnas (club) jääboileri kontserdil. enne seda pidime küll üle kahe tunni seal passima ja diskot observeerima. alguses tuli natuke hirm peale küll (et siis sellised me olemegi?), lohutav oli see, et ei tundnud sealt peaaegu kedagi ja need, keda tundsin, olid ka jääboileri pärast kohale tulnud. aga kontsert ise oli peaaegu viimase peal. mitte päris täiuslik, sest viimane jääboileri elusast peast nautimise kogemus oli juuliööl tähistaeva all. andis fiilingule kõvasti juurde. kombinatsioon tiit kikas+viiul on samas siiski igas olukorras imetabane.


ja täna käisime kärdiga lastekaitsepäeva puhul spordimuuseumis vene vahakujusid vaatamas. mingite pärisprominentide kujud olid küll suhteliselt marginaalse sarnasusega tegelikkusele. aga need väärastumused olid päris kummastavad vaadata. tüüp, kellel kasvas kõhust teine tüüp. või tüüp, kellel oli pea küljes teise, hoopis väiksema tüübi pea. pärast teetamine linna juhtivas teepaigas -- videomati kasiino kohvikus.


järgnevatel päevadel teevad inimesed politoloogia osakonnas seda, mida minagi peaksin tegema -- kaitsevad lõputöid. vähim, mis ma teha saan, on neile näppu viskama minna.


h

No comments:

Post a Comment