Wednesday, April 27, 2005

millegipärast satun ma ujuma alati siis kui dushiruum on paksult täis viimase vindini rasedaid naisterahvaid. täna istusin saunalaval koos kuue raseda naisega. ausalt, see oli bioloogiline kell natuke liiga up close and personal. vahva tshikk, kellel oli okastraat ümber vasaku käsivarre tätoveeritud pajatas lugusid sellest, kuidas ta on oma rasedust saboteerima hakanud, sest arsti määratud tähtaeg oli pühapäeval ja tal on juba täitsa kopp ees. nädalavahetusel vehkis seega aias tööd teha ja õhtul viskas saunas jõudsalt leili ja asi lõppes sellega, et öösel kell kaks pidigi maalt haiglasse sõitma hakkama, sest asi nägi juba väga sünnituse moodi välja. aga osutus siiski tüngaks.

sellepeale mängis minust teisel pool istuv vene aktsendiga naine shamaani ja teatas, et tal on kohe selline tunne, et okastraadiga thsikk hakkab täna õhtul sünnitama. ja okastraadiga tshikile see väljavaade päris meeldis, aga samas oleks ta eelistanud pigem reedet, sest muidu oleks pidanud mehe keset töönädalat tallinnast kohale kupatama. ja kuigi ta uskus, et tegemist on üsna mõistliku mehega, on esimese lapse saamise puhul siiski oht, et tal tekib kiusatus tallinn-tartu maanteel autoga madalat lendu harrastada. ja siis nad rääkisid natuke aega rasedate keeles. mis on vähemalt sama spetsiifiline kui autohullude või professionaalsete muusikute keel.

üritasin seal mitte väga jultunult pealt kuulata, aga see loomulikult ei õnnestunud. nii palju nii rasedaid naisi korraga ei ole ikkagi loomulik. samas muidugi tahaks nüüd teada, et kas vene naise ennustus läks täppi...

dääm, ilmselt ma vaatan liiga palju teleseriaale.

h

No comments:

Post a Comment