Wednesday, June 16, 2004

maad on võtmas mõningane teovõimetus (see, et on suvi ja peabki tshillima, ei ole mingi vabandus). peaks minema tartusse. lähen ka. kunagi. aga passimisest on kasu ka -- kuulsin teises toas mängivast raadiost praegu ära selle teose, kus ines laulab, et viisteist magamata ööd. kõik ümberringi muudkui tsiteerivad seda (eriti möödunud baktöö kirjutamise palavikuga seoses), mina polnud kuulnudki.


ümberringi vaadates tundub, et oleks vaja muudatusi elukvaliteedis. poolemeetrine paberihunnik (miljon artiklit, pluss üks mustas köites käkk) kapi otsas meenutab ikka veel möödunud eluperioodi (tuli otsa?) ja riidekapi ees on eilse pingutuse tulemusena sorteerimata sokihunnik ja üks sini-valge-punane värvilint.


aga igatahes, olnud ja tulevased kultuurisündmused -- draamateatri 'naine valges' kõlbab täitsa vaadata, aga ainult siis kui sul pole kalduvust südamepööritustele ja merehaigusele. 'starsky ja hutch' -- nomaitea, seda et ta õrnalt nõme on, ma ju ootasin, aga see udupeen pidev geihuumor? wilsoni ja stilleri 'zoolander' oli igatahes muljetavaldavam. aga see siimu foto on küll üsna naelapea pihta. siuksed prillid olid ainult lühikesel tumeda peaga tüübil.


tulevastest sündmustest tü sotsteaduskonna aktus reedel kell 12. aga sinna ei ole mõtet tulla, seal on ilmselt inimesi niigi üleliia.


h

No comments:

Post a Comment