Thursday, September 23, 2004

ei, ma tean küll, miks ma kella kümnestesse loengutesse alati ilma probleemideta õigeks ajaks jõuan ja kella kahestesse hiljaks jään. sest kui kool hakkab kell kaks, siis on loomulikult aega kodus molutada ja igasuguseid asju teha, kuni järsku avastad, kui palju kell juba on. kella kümnesesse loengusse minek käib nagu mööda konveierilinti. üles-riidesse-söök-mukk-pakkimine-lahkumine.


täna raskendas kooli jõudmist veel see, et raekoja platsi äärel olin sunnitud seisatama ja otsima parimat võimalikku rada, sest põhimõtteliselt oli kogu plats muutunud kiirevooluliste jõgede keerukaks süsteemiks. ja see asfalteeritud lõik, mis läheb sealt raekoja apteegi ja draakoni vahelt oli lihtsalt defineeritav joana. tundi jõudes olid igatahes püksid põlvini märjad ja sokid olid niisked ka siis kui ma pool üksteist õhtul koju jõudsin.


kell pool kaheksa vallutasime pange ja kuna meid oli nii palju, tekitasime teenindavale personalile ebameeldivusi. võitjaks osutus nälg. nii toimuski konverentsitõlkide tutvumisõhtu kahes sektsioonis. raha ei saa ilmselt enne detsembrit, eksamist kukun ilmselt läbi jne. aga muidu oli vahva.


tahanelutahanelutahanelu


h

No comments:

Post a Comment