Wednesday, June 21, 2006

hotellieksperimentalistika on mind seekord viinud sellisesse kohta, kus voodi kohal on katuseaken. nii et sealt välja vaadates vôisin ma täna hommikul veenduda, et ilm siin brüsselis on tômbunud pilviseks ja tuuliseks ja seda just nüüd kui ma eelmise nädala strasbourgi kogemuse pôhjal (iga päev +32C) otsustasin enam mitte kaasa vedada oma jakki. euromutri elu toimub muidugi ônneks peamiselt liinil hotell-transpordivahend-eurokoridorid ja pealegi on üle kolmekümne kraadi siiski liig, mis liig, aga loodetavasti vihmavarju kojujätmine siiski ennast kätte maksma ei hakka.

muidu on hotell siuke tüüpiline brüsseli kakstärni, puhas ja korras, aga kulunud. continental breakfast pole nii nôrk kui queen annes, aga piirdub pôhimôtteliselt siiski singiviiluga röstsaial. aga teleka jaoks sain sellise puldi, mille peal ongi ainult seitse nuppu. ühele neist on kirjutatud "magic". kahjuks ei toonud sellele vajutamine kaasa ühtegi märgatavat imetegu. vôi üldse mingeid tagajärgi.

huvitav, kas nüüd on ôige aeg üles tunnistada, et ma olen saksamaa poolt? liiga vara? vôi peaks sellise asja üldse maha salgama?

h

No comments:

Post a Comment