Friday, October 7, 2005

käisime eile laagris ujumas. eelnevalt olime proovinud nõmmet, aga neljapäeva õhtuti on seal täielik inimsupp, nii et otsustasime improviseerida. eilse eksperimendi põhjal võib öelda, et järgmine nädal oleme ilmselt tagasi nõmmel.

laagri ujula boonuseks on see, et seal saab üliõpilane soodust. saun oli seal ka päris hea. aga kõik muu... esiteks oli seal tuhatmiljon reeglit ja tungivalt soovitavat juhist. sealhulgas ka mõned sellised asjad, mille peale ma polnud varem mõelnudki. nagu riietusruumis mitmel pool üles riputatud hoiatus kreemise jalaga mitte ringi tatsuda, sest nii võib kergesti libastuda. dushiruum oli kitsaste kabiinide labürint ja tegelikult oli paras labürint kogu see värk. nii meeste kui naiste riietusruume oli kaks, kohe alguses põrutasime me valesse naiste ruumi ja sattusime segadusse kui seal oma kapinumberid ei märganud. ja kui me dushiruumist väljusime ukse kaudu, millel oleva tingmärgi järgi võis oletada, et see basseinide juurde viib, siis hetkeks tundus meile, et me olime jalutanud kellegi kabinetti. sealt juhatati meid siiski lahkesti edasi nurga taha, kust ka bassein juba kätte paistis. sest dushiruumist minev uks viis meid vastakuti basseinivalvuri boksiga.

ja lõppkokkuvõttes oli see bassein samasugune inimsupp nagu nõmmel, ainult kogu interjöör oli tunduvalt külmem ja kõledam. lahe, et laagriinimestel täiesti korralik ujumiskoht olemas on, aga meie jaoks see siiski ei õigusta nii kaugele minemist.

h

No comments:

Post a Comment