Tuesday, March 8, 2005

eile kuulutasin avatuks akadeemilise uisunädala, mis algas traditsioonilise naistepäevaüritusega amiikadega. ilm oli eile nagu ta oli, nii et lauluväljaku uisuplatsi kattis pehme hang. samahästi oleks seal saanud ka suusatada. laulukaare treppe pühkivad rõõmsad vene keelt rääkivad inimesed ütlesid, et hommikul pühiti plats puhtaks. no selge, siis on ju nädal aega mureta.

pärastine jalutuskäik lauluväljakult seltsi oli ürituse kurnavam osa. tukk oli täitsa jääs ja kogu matkarada oli üks lumesoga. ütleme nii, et määrdemeistrid olid oma töö tegemata jätnud ja minu saabas andis küll kogu aeg tagasi. aga seltsis oli soe, kakaod ja saiakesi ja sõbralik korporant e.j. tuli kohale, mängis kitarret ja laulis laule. kui tellimise peale esitati ka hommikulaul (mille esimene salm, nentisime, on varasemate esituste käigus kaduma läinud, sest on endaga alati kaasa toonud rohkem või vähem ärritatud ärkamise telgis või, ühel korral, alatskivi kõrtsu põrandal), siis tekkis küll rattamatkaigatsus.

akadeemilise uisunädala lõpetab reedel lembela üritus tallinnas. panin juba uisud silva auto peale, nii et olen teinud commitmenti.

kõigile, kes võitlevad msn-i pornoviirusega soovin jõudu ja edu.

h

No comments:

Post a Comment